Qla Ndhrh
Belongs to;
Qla Ndhrh<3


♥ Spread the postive vibes & love ♥

Dua';
Bismillahnirahmanirahim



O' Allah, lead us to the straight path. Ameen.

Visitors;
Haiiiiiii


My cookies;
Click here to get more cookies


Love Stories;
Each word that come forth is a dua'. Be careful with those words ♥




© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edited by Qla Ndhrh.


I'm Glad with Her Right Now :)
8 Disember 2012 | 2 Comments
Assalammualaikum to all readers . Haa harini dapat terjah blog my lover then baca apa yang dye luah semua tu . Niat dalam hati ni just nak taw apa yg dye rasa and what ever . Terharu bila baca semua diari dye . Dye betul2 sayangkan saya . Cuma satu ja yg saya nak cakap dekat dye " Bila boy dah takda nanti  , boy nak syg jaga diri elok2 kay ? Even though apa pun yg berlaku dekat boy , boy nak syg teruskan hidup syg " Dulu saya ada blog tapi dah delete sebab terlalu sygkan Qila ni . Now bila bukak blog dye rasa lain sikit sebab byk yg dah berubah pasai blog ni . Abaikan semua tu , yg penting dye baca post ni . "Boy mintak maaf sgt2 syg sebab sebelum ni sakitkan hati syg , seriously boy xda niat pun nk buad mcm tu tapi mungkin tu semua sebab ego " Hopefully dye baca ni . I love you damn much dear . **Irwan Isqaushar